Tilbake til bloggingen !!

Hei <3 Get ready !! Dette innlegget blir mye lesing.

Lenge siden sist jeg blogget, men nå er jeg klar til å begynne igjen. Kommer ikke til å sitte med lekser og si sånn : "Jeg må huske å blogge i dag" for sånn kaan jeg ikke ha det. Bloggen er et sted jeg skriver når jeg føler for det. Tenkte jeg skulle fortelle litt fra dagene som har gått og adventskalenderene mine. Første desember åpnet jeg kalender og alt var som før. 2.desember også. 3.desember var jeg hjemme hos bestemor med tanter og søskenbarn og spiste taco. Etter på dro vi på Snekker Andersen forestilling på Prøysen Huset. :) Det var koselig. 4.desember var jeg på hockeykamp, Storhamar-Vålerenga. Selfølgelig vant Storhamar !! (etter straffer) :P I går var jeg på hiphop. Og i dag skal jeg på jusleavslutning til lillesøsteren min, Ingeborg. <3 Gleder meg. :) Adventskalendere: Ja, i år har jeg en del forskjellige kalendere. Bilder kommer her og forklaring under:

Egentlig pleier vi å ha appelsin med 24 nelliker i, men i år hadde vi glemt å kjøpe appelsin, så det ble potet med fyrstikker. Drar ut en hver dag.

Noen på nes tigget på at mamma skulle kjøpe en kalender fra Nes turn, så da fikk jeg og søstrene mine denne i gave 1.desember. PÅ DELING!

Dette er an flax-kalender som pappa fikk i frasdagspresang, men jeg og søstrene mine endte opp med å åpne den.. hahah.

SJOKOLADE !!! ++ en gavekalender

Ja, det var kalenderene mine. Over til noe annet....
Hvorfor har jeg ikke blogget ??
Dårlig tid
Prioritering
Lite kommentarer - Er dårlig til å kommentere selv, men er blitt bedre. Veldig kjedelig å sitte åføle at du skriver til ingen lizm. Håper dere kan gi meg noen kommentarer. <3 Jeg skal også bli flinkere til det !! <3<3<3
I går snødde det :(   Er ikke glad i snø, men det hører nå med til jula, så får bare tåle det. Har forresten fårr ekte kasseapparat som jeg og søstrene mine leker med. Fikk det i kalenderen. Men nå må jeg dra på juleavslutningen for det blir bare mer og mer jeg vil skrive om. Ha det koselig !! <3

Bra jeg skal blogge igjen ??
Hvilke kalendere har du ??

-Dea <3 

5 kommentarer

www.EliseRener.blogg.no

06.12.2011 kl.17:38

Kjempe fin blogg , stå på videre !

Hadde blitt utrolig glad om en kommentar tilbake ♥

Malin Helene.

06.12.2011 kl.22:41

Du har en kjempe søt blogg! Utrolig morsomt at du har begynt og blogge igjen søta <3

Klem.

anonym

07.12.2011 kl.16:30

:)så bra!

Inga

07.12.2011 kl.17:25

Kul blogg<3

Husker poteten sist jeg var der!

Kan du ikke snart lage må-gjøre video?

Eline

07.12.2011 kl.18:56

Bra !!

Skriv en ny kommentar

dealife

dealife

12, Hamar

Jeg er en jente fra Hamar. Er 12 år og har verdens beste venner <3 Danser hiphop to dager i uka, og henger veldig ofte med vennene mine. Bloggen handler om alt fra himmel til jord!

Kategorier

Arkiv

hits