Innkjøp ++

halluisen..

Skal bare informere alle om at jeg begynner å blogge igjen, hvis dere ikke skjønte det.

På tirsdag var jeg en tur i byen med Zeynep, da kjøpte jeg meg noen ting..

Kostet kun 10 kroner på Vita. Da slår jeg til vettu!

Sminkepung fra Vita faktisk. 39,50 tror jeg...

To ringer fra KappAhl. 10 kroner for en ring. Billig! Fant ut at jeg hadde kjøpt de gigastore så da får jeg håpe på at fingrene mine snart blir litt større da. haha

Hjemme har vi begynt med sånn spansk ting. Siden vi skal til Mallorca 26.juni og Spania 27.juli. Så da lærer vi oss et spansk ord hver dag :)

I går tok jeg og mamma ansiktsmaske, nei ikke den jeg kjøpte... Det var jo godt, eller hva man skal si? Har noen bilder fra det også:

Stod der med håndkleet fin som jeg er jeg vettu... :P Skulle jo dusje så.. :)

Denne ansiktsmasken var det vi tok. Den er HVIT ikke grønn.. Og lukter ikke spesielt godt heller :( Nedtur for min del. Jaja.

Blogger mer når jeg kommer hjem fra skolen i dag. Vi skulle jo egentlig i Vikingskipet å stå på skøyter etter mat, men det kan ikke jeg fordi jeg selvfølgelig skal til legen.. Med øyet mitt. Får ikke lov å gå må sminke nå heller på grunn av øyet, *Sur* Menmen, håper det blir bra igjen snart. Ha en fin dag alle sammen!

Hva synes du om innkjøpene?

-Dea <3

3 kommentarer

Siri

28.02.2012 kl.07:29

elsker ringene! :D

nora2

28.02.2012 kl.20:15

så deilig ut <3 hehe

Caalmdown

10.03.2012 kl.13:35

Så godt ut <3

Skriv en ny kommentar

dealife

dealife

12, Hamar

Jeg er en jente fra Hamar. Er 12 år og har verdens beste venner <3 Danser hiphop to dager i uka, og henger veldig ofte med vennene mine. Bloggen handler om alt fra himmel til jord!

Kategorier

Arkiv

hits