Spørsmålsrunde

Ja, tar en spørsmålsrunde.. Svarer nok skriftlig, men er ikke umulig at jeg tar noe på video. Eller alt for den saks skyld.. Hehe. Svarer selvfølgelig ikke på ting jeg ikke føler hele verden trenger vite, om dere forstår ;)

I dag har jeg gått i verdens styggeste klær.. Hettegenser og hestehale. Seriøst?! Dessverre, ja... Ikke veldig fotogen.. Var hos legen. Får selvfølgelig ikke gå med sminke på minst to uker til... Morsomt? NEI! Spiste kjempegod middag i dag, vegetarlasagne. Er en av favorittrettene mine! <3 LOVELOVELOVE! Så samtidig på en film. Er nok for litt mindre folk egentlig, men mamma som er lærer skulle teste den ut for 2.klasse barna sine.Dro til Ankerskogen med Eline, kjempekoselig som vanlig! <3 Tok ofc ikke med kamera.. Ingen bilder derfra altså.. Noen bilder har jeg faktisk tatt, lettere sagt tre :

Var, som sagt, ikke veldig linselus i dag, nei....

Dekket bord til fem :)

Filmen vi så...

I morgen drar vi på Budor med 4. - 7.trinn. Jeg og Emine, som elsker Melkedrøm, skal ha med oss det. Jeg tar også med pepperkakre og kjeks, pølse og kakao selvfølgelig. Men, ja, tilbake til Melkedrøm... Jeg skulle kjøpe blåbærsmakting og Emine jordbær.. Vi deler vettu ;) Men der jeg var hadde de selvfølgelig ikke igjen blåbær.. Da sendte jeg melding til Emine om det, da.. Så hun ikke skulle kjøpe jordbær for det hadde jo jeg allerede kjøpt. Og før Emine ser meldingen er hun på butikken, men neida der har de ikke jordbær så hun kjøper blåbær, uten å se meldingen. Da begynner jeg veirkelig å le! <3 hahha. Kommer til å møte hun met et stort smil i morgen altså. Også faller sikkert begge på bakken og får latterkrampe eller noe lingnende. Typisk oss! <3 På bussen ler vi oss jo alltid i hjel så.. Men nå får jeg slutte å skrive.. Har blitt litt lange innlegg i det siste. Men husk å sende inn spørsmål, da! MANGE SPØRSMÅL!

-Dea <3

2 kommentarer

nora2

29.02.2012 kl.17:21

hvem er din beste venn på hip hopen?

hvem er din beste venn?

taco eller pizza?

favoritt danselærer ? (som er nå)

sjokkolade eller smågodt?

det var noen spørsmål som jeg kom på :-)

Eline

29.02.2012 kl.21:04

Favorittmat?

Favorittfilm?

Slalåm/Snowboard?

Skriv en ny kommentar

dealife

dealife

12, Hamar

Jeg er en jente fra Hamar. Er 12 år og har verdens beste venner <3 Danser hiphop to dager i uka, og henger veldig ofte med vennene mine. Bloggen handler om alt fra himmel til jord!

Kategorier

Arkiv

hits